ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6 – 15 ΕΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

[slider]

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Δημοτικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 6 – 15 ετών    που θεσπίστηκε στον Δήμο του Πειραιά με πρωτοβουλία της ΚΟ.Δ.Ε.Π.  και λειτούργησε για δύο χρονιές, σημειώνοντας  μεγάλη επιτυχία, πρόκειται να λειτουργήσει και πάλι το φετινό καλοκαίρι.

Αναλογιζόμενοι την ανατροπή που έχει προκαλέσει η οικονομική δυσπραγία στο σχεδιασμό των οικογενειακών διακοπών και επιθυμώντας  να στηρίξουμε οικογένειες της πόλης μας , ξεκινήσαμε ήδη δυναμικά το σχεδιασμό του φετινού προγράμματος.

Η περσινή εμπειρία επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας. Τα παιδιά αξιοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο τους με τον πιο ευχάριστο, αποδοτικό και δημιουργικό τρόπο , ενώ οι γονείς ανταποκρίθηκαν απερίσπαστοι στις εργασιακές τους υποχρεώσεις.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με όλους τους κανόνες ασφαλείας και από εξειδικευμένο και υπεύθυνο προσωπικό. Αρκεί μόνο η δική μας υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά και η δική σας εμπιστοσύνη, για να τους προσφέρουμε  ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στην πόλη.